Wateringen: t Feesthuis viert 15e verjaardag

Op 15 oktober 2005 hebben Peter Weijkamp en Sander Nieuwenhuizen de deuren van ’t Feesthuis aan de Vleersteeg in Wateringen geopend. Het dorp was sindsdien een winkel vol feestartikelen, versieringen, cadeauartikelen, verkleedkleding en verkleedaccessoires rijker. 

Door het gelijk goed en groot aan te pakken, groeide de winkel al snel uit tot een begrip in de omgeving en wisten veel mensen de weg erheen te vinden. Al na drie jaar besloten de jonge ondernemers te verhuizen naar een groter pand. Deze ruimte werd op een steenworp afstand gevonden aan de Herenstraat in Wateringen.

“Op deze plek kon er verder worden gebouwd aan onze droom en dat heeft uiteindelijk geleid tot een unieke winkel, waar wij samen met nog 12 collega’s iedere dag zorgen voor een lach op het gezicht bij heel veel mensen.” zegt de vrolijke Weijkamp. 

Naast alle artikelen in de winkel, verkleedmateriaal en versiering, zijn de ballondecoraties een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden. Nieuwenhuizen zegt: “Zowel vanuit de ballonnenbalie in de winkel als op locatie worden de meest creatieve decoraties met ballonnen gemaakt. Een standaard ballonnenboog kan natuurlijk nog steeds, maar we vinden het veel leuker om onze creativiteit de vrije loop te laten gaan.”

Het jubileum zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Meer informatie hierover of voor het opdoen van feestelijke inspiratie; kijk op de social media-kanalen (Facebook en Instagram).