‘S-Gravenzande: Centrum ’s-Gravenzande vier  nieuwe ondernemers rijker

In de eerste week van november mocht het centrum van ’s-Gravenzande maar liefst drie nieuwe ondernemers verwelkomen. Op donderdag 5 november is ‘Toffe Deals’ geopend in de Langestraat. De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van speelgoed en kleding.

Daags erna heeft bakkerij Huijsgemaakt haar deuren geopend op het Marktplein. Kris Huijsman en Zoë Haket verkopen met name desembroden, waarbij vanuit de winkel goed te zien is hoe de broden gemaakt worden. Behalve voor brood kun je bij Huijsgemaakt ook terecht voor banket, ontbijt en koffie ‘to-go’. Kris heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de bakkerswereld en vele prijzen in de wacht gesleept bij diverse bakkersvakwedstrijden.

De zaterdag erna opende Marielle Baetings een tweede vestiging van SAP.BAR, aan het  Marktplein in ‘s-Gravenzande. De missie van SAP.BAR is bedrijven en medewerkers fit en vitaal te krijgen en te houden door het leveren van verse sappen, smoothies en bowls om mee te nemen. Ook bezorgt het bedrijf aan huis.

Liefhebbers van Macarons kunnen ook hun hart ophalen. De week na drie feestelijke openingen, startte DutchHomemade een verkooppunt in ’s-Gravenzande. Vanaf het Marktplein worden nu meer dan 20 variaties  macarons  in mooie kleuren,  heerlijke smaken en luxe geschenkverpakkingen aangeboden.