Salaris compleet  ‘De meerwaarde van Salaris Compleet volgens Senna Zorg’

Salaris Compleet is hét salarisbureau voor volledige ontzorging van uw salaris- en personeelsadministratie. Onze naam zegt alles over wat wij doen voor onze klanten: we leveren een totaalpakket als het gaat om salarisverwerking en het organiseren van uw HRM.

Uiteraard kunnen wij zelf vertellen hoe ons specialisme van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie, maar daarover laten wij graag onze klanten aan het woord.

Ko Besuijen, directeur Senna Zorg: “Zorg vergt sowieso veel administratie. Het is belangrijk dat deze processen met de uiterste precisie gedaan worden. We zijn daarom blij dat we de salarisadministratie en een deel van de HRM-taken met een gerust hart kunnen uitbesteden aan Salaris Compleet. Zo hoeven wij zelf de steeds veranderende regelgeving niet te monitoren en kunnen wij ons focussen op het verlenen van cliëntgerichte zorg.”

Senna Zorg is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote organisatie met ruim 50 betrokken medewerkers. Ko vertelt: “We merken dat de overzichtelijke salarisapplicatie van Loket veel duidelijkheid biedt aan onze werknemers. Niet alleen hebben zij alle loonstroken in hun bezit via de mobiele app, ook hebben zij altijd een helder overzicht van de verlofregistratie. Zowel de verlofopbouw als de verlofopname per maand staan heel overzichtelijk vermeld. Dit geeft hen vertrouwen én scheelt onze HR-afdeling een hoop vragen.”
Ook de HR-afdeling werkt prettig met de salarisapplicatie van Loket. Ko: “Het is een gebruiksvriendelijk systeem wat automatische meldingen afgeeft bij bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen en een naderende einddatum van een contractperiode. Erg handig!”

Ko vertelt: “Wij hebben korte lijnen met de twee vaste adviseurs binnen Salaris Compleet. Bij hen kunnen we altijd terecht voor snel en kundig advies, bijvoorbeeld met beloningsvraagstukken, cao-kwesties of een juridisch salarisvraagstuk. Over tijdige aangiften hoeven wij ons niet druk te maken, dit kunnen we volledig toevertrouwen aan de dames van Salaris Compleet!”.