Als ondernemer bent u dagelijks actief met uw bedrijf. MKB Westland zet zich in voor ondernemers zoals u. Met de inzet van bestuur en managers proberen wij het midden- en kleinbedrijf in Westland zo goed mogelijk te laten functioneren. Zo houden we ons o.a. bezig met de organisatie van evenementen, het bieden van een netwerk, uitgeven businessmagazine en belangenbehartiging. Momenteel telt MKB Westland circa 700 leden, waaronder individuele en collectieve leden.

Evenementen

MKB Westland organiseert jaarlijks vier grote evenementen. Zie hiervoor de evenementenkalender onderaan deze pagina. Daarnaast worden met regelmaat inhoudelijke bijeenkomsten en workshops georganiseerd die ingaan op de actualiteit.

Netwerk en businessmagazine

Vanwege het grote ondernemersnetwerk kunnen leden met bepaalde vraagstukken gemakkelijk met elkaar in contact worden gebracht. Daarnaast wordt vier keer paar jaar het magazine Streamer uitgegeven, waarin leden een kans wordt gegeven zich te presenteren en waar relevante informatie valt te lezen van MKB Westland en verbonden partners.

Belangenbehartiging

Door de goede contacten binnen het ambtelijk apparaat, gemeentebestuur en de politiek worden bruggen gebouwd tussen de ondernemers en het beleid van Westland en de Provincie Zuid-Holland. Mede door onze grote achterban worden we door al deze partijen als serieuze gesprekspartner gezien.

Evenementenkalender

16 september

Energiek Ontbijt

Oktober

Lunch nieuwe en bestaande leden ‘Meet & Greet’ (alleen op uitnodiging)

Oktober

Bijeenkomst Rabobank

19 november

Eindejaarsbijeenkomst ‘Westland Partners Ondernemersprijs’

20 november

Dag van de ondernemer

Lidmaatschap

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor door MKB Westland georganiseerde bijeenkomsten? Wilt u businessmagazine Streamer én de digitale nieuwsbrief ontvangen? Wilt u bijdragen aan een sterke vereniging die opkomt voor het ondernemersgeluid in Westland?
Kortom: bent u overtuigd geraakt van de voordelen van een lidmaatschap van MKB Westland? Word dan vandaag nog lid!
De kosten bedragen 300 euro per kalenderjaar.

Lid worden?

Aanmelden kan via
www.mkbwestland.nl/aanmelden.

Door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden, wordt u lid van MKB Westland.