NIEUWE LEDEN: Willemijn Verkade

Met een glimlach achter de werkbank zitten Goud waard.

WV-Goudsmid ontwerpt en maakt exclusieve sieraden. De wens van de klant en ambachtelijk vakmanschap staan daarbij voorop.

“In mijn atelier richt ik mij voornamelijk op het vervaardigen van nieuwe, gouden sieraden zoals een verlovingsring, trouwringen en sieraden met unieke edelstenen”, vertelt Willemijn Verkade. “Maar ook het vermaken en omsmelten van oude sieraden is mogelijk. Samen met de klant ontwerp ik dan een nieuw sieraad. De persoonlijke aanpak vind ik daarbij heel belangrijk. Ik kom graag bij de klanten langs en maak tijdens het proces foto’s en video’s zodat ze er volledig bij betrokken worden. Bovendien vinden mensen zo’n kijkje in de keuken heel interessant!”

Willemijn heeft al meer dan tien jaar ervaring in de goudsmid- en juweliersbranche. Dit jaar besloot ze voor zichzelf te beginnen. “Nadat ik was afgestudeerd als Goudsmid ondernemer aan de Vakschool te Schoonhoven heb ik bij diverse goudsmidateliers ervaring opgedaan. Ik koos daarbij altijd voor ateliers waar exclusiviteit en uitzonderlijke kwaliteit bovenaan staan. Mijn passie is het maken van nieuwe, unieke en exclusieve sieraden. De passie voor het zagen, solderen en vormen van materialen zijn een aantal facetten van het prachtige ambacht die mij motiveren om de meest schitterend creaties te ontwerpen voor mijn klanten. Elke dag met een glimlach achter de werkbank zitten is voor mij Goud waard!”

www.willemijnverkade.com