NIEUWE LEDEN: Carlo Vijverberg en Alex v/d Goes

Bloemenexportbedrijf Florca is volledig gespecialiseerd in de inkoop en het verpakken en verzenden van hoge kwaliteit verse snijbloemen en planten per luchtvracht wereldwijd.

“Wij richten ons op de export van bloemen, planten en accessoires op verre bestemmingen”, zo vertellen directieleden Carlo Vijverberg en Alex van der Goes. Florca is opgericht in 1999 en het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een absolute luchtvrachtspecialist met expertise op het gebied van verpakking, de selectie van de juiste luchtvaartmaatschappij, de vereiste documenten, de inklaring en het lokale transport. Jaarlijks exporteert Florca meer dan 1,7 miljoen kg aan bloemen, planten en accessoires naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd. “Daarnaast doen we nog wat in vastgoed waaronder de aankoop, ontwikkeling, transformatie tot en verhuur van woonruimte in het Westland.”

Carlo en Alex zien het netwerken met andere leden van MKB Westland als een groot pluspunt van hun lidmaatschap. “We verwachten elkaar te kunnen inspireren in het ondernemerschap.”

www.florca.com