NIEUWE LEDEN: Gerard Hegge

Dankzij ruime ervaring geven wij passend advies.

Batenburg Installatietechniek, voorheen bekend als Dekker van Geest Installaties, is de specialist op het gebied van complete klimaatsystemen en loodgieterswerk.
“Vanuit Monster verzorgen wij complete klimaatinstallaties, verwarming, koeling, ventilatie voor Bedrijven voor de hele regio”, vertelt directeur Gerard Hegge. “Daarnaast verzorgen wij ook het complete loodgieterswerk.”

Het bedrijf bestaat, zij het onder een andere naam, al meer dan 40 jaar en is meegegroeid met alle ontwikkelingen. “Dankzij onze kennis en ruime ervaring zijn wij in staat passend advies te geven, afgestemd op de individuele situatie van de klant. We doen totale projecten in scholen, kantoorpanden, zorginstellingen en diverse andere (grote) bedrijfsgebouwen. Ook hebben we ruime ervaring met vele renovatieprojecten en nieuwbouwpanden. Natuurlijk verzorgen wij
ook service en onderhoud daaraan.“

Gelet op de huidige energietransitie en verduurzaming van vastgoed kan Batenburg Installatietechniek veel betekenen voor de overige MKB-leden. “Daarnaast is het voor ons fijn om aan te sluiten bij een lokaal netwerk en kennis te maken met nieuwe partners op diverse andere kennisdomeinen. Ik kijk er naar uit om andere leden te ontmoeten!”

www.batenburg.nl