NIEUWE LEDEN: Ton van Dillen

Bedrijfsveiligheid, juiste prijs-kwaliteitverhouding en optimaal rendement.

Van Dillen Techniek BV ontwerpt, realiseert en beheert elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord.

“Wij zijn al bijna dertig jaar een Westlands bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan”, vertelt directeur-eigenaar Ton van Dillen. “Van Dillen Techniek BV is in 1992 opgericht. In de jaren daarop zijn wij gestaag gegroeid tot een bedrijf met ruim 20 medewerkers. Al onze medewerkers hebben een technische opleiding en een specialisme.”

Van Dillen Techniek BV ontwerpt installaties, tekent deze uit en legt het zo zeer gedetailleerd aan de klanten voor, zodat deze vooraf duidelijk zien waarvoor ze kiezen. “Denk daarbij aan de beveiliging van een woonhuis of kantoorpand volgens de nieuwste normen, desgewenst met certificering, het certificeren van datanetwerken en het alle soorten elektronische installaties. Bedrijfsveiligheid, juiste prijs-kwaliteitverhouding en optimaal rendement zijn daarbij de kernwoorden. Ook voeren we inspecties en keuringen uit en hebben we een 24/7 storingsdienst.”

Op het gebied van domotica kunnen Ton van Dillen en zijn team zich dè specialist van het Westland noemen. “We kunnen het volledige systeem ontwerpen, realiseren en beheren. Met een vingerafdruk open je de deur, de verlichting past zich aan het daglicht aan en brandt alleen waar nodig. De verwarming gaat naar een lagere stand zodra er een raam wordt geopend en de defecte verwarmingsketel meldt zich per SMS!”

www.van-dillen.nl