NIEUWE LEDEN: Wesley Willemsen

‘Ik wil de regio kennis laten maken met goede cocktails’

Cocktail Creators biedt een cocktailbar op locatie, cocktailworkshops, bartrainingen en cocktailmenu creatie voor horeca & een cocktailbartender-opleiding (Cocktail Creators Academy).

Als het aan Wesley Willemsen ligt, gaat iedereen aan de cocktails. Met zijn bedrijf Cocktail Creators laat hij iedereen warmlopen voor de drankjes. Hij biedt dan ook een breed pakket diensten aan: “Ik kan personeelsborrels/feesten en cocktailworkshops (teamuitjes) verzorgen, ik help horecagelegenheden met het ontwerpen van de cocktailkaart en het trainen van barpersoneel en in januari start ik ”Cocktail Creators Academy”, een cocktailopleiding voor (on)ervaren bartenders”, vertelt de ondernemer.

Wesley begon zijn bedrijf drie jaar geleden, maar heeft al langer ervaring met de branche. Hij vertelt: “Na veel jaren werken in de horeca heb ik mij verdiept in de wereld van de cocktails. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken over de verschillende smaken, de verhalen en herkomst van cocktails. Verder ben ik altijd bezig met het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Ik vind het daarbij leuk om lokale producten te gebruiken. Mijn doel is om de regio kennis te laten maken met goede cocktails. Verder is het in de horeca lastig om goed personeel te vinden. Daarom start ik in januari met Cocktail Creators Academy. Hierbij ga ik mensen opleiden voor het werk achter de bar. Het uiteindelijke doel is om zo de hele regio te voorzien van goede bartenders.“ voor vragen cheers@cocktailcreators.nl

cocktailcreators.nl