NIEUWE LEDEN: Nathalie van der Hoeven

‘Iedere situatie vereist een persoonlijke benadering’

Hypotheek Visie Westland biedt financieel advies op het gebied van wonen (hypotheken) en verzekeren (schade- en levensverzekeringen).

Wie volledig ontzorgd wil worden bij de aankoop van een huis doet er goed aan om eens met Nathalie van der Hoeven af te spreken. Zij is vestigingseigenaar en Erkend Hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Westland. “Ik help mensen van A tot Z als het gaat om de financiering van je nieuwe woning of de financiering op je huidige woning. Doordat ik bij vrijwel iedere bank een hypotheek kan aanvragen, kan ik precies voor je uitzoeken waar je het beste uit bent tegen de meest gunstige voorwaarden. Iedere situatie is weer uniek en vereist een persoonlijke benadering. Die bied ik je graag aan!”

Door lid te worden van MKB Westland hoopt Nathalie te haar collega-ondernemers en haar klanten te kunnen helpen. “Door een fijn netwerk op te bouwen met andere MKB leden hoop ik later ook op een ander een beroep te kunnen doen. Ik heb regelmatig klanten die te kennen geven ergens op zoek naar te zijn of wellicht ben ik zelf ergens naar op zoek en dan zou het fijn zijn een direct lijntje te kunnen hebben met iemand uit
mijn netwerk.”

hypotheekvisie.nl/westland