NIEUWE LEDEN: Sem Steenbergen

‘Wij zijn geen gewoon videobedrijf’

Is een jong en creatief videobedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in allerhande foto- en videocontent. 

“Er is niets betoverender dan een verhaal vertellen met behulp van beeld.” Dat is de overtuiging van Sem Steenbergen, ‘eindbaas’ van Views. Productions. “Het is simpelweg de mooiste manier om emoties en ideeën over te brengen!”

Voor de zakelijke markt heeft het bedrijf van Sem Steenbergen talloze video’s geproduceerd om bedrijven te helpen hun merk te promoten, om nieuwe producten te lanceren of om evenementen en campagnes te promoten. “Wat mij het meest voldoening geeft in mijn werk, is om klanten te helpen bij het vastleggen van hun visie met behulp van beeld, of ze nu een groot bedrijf of een particulier zijn.”

Daarnaast biedt Views. Productions photoshoots, video editing en het social media-beheer voor bedrijven. “Met ons jonge en creatieve team zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten te produceren en uit te voeren. Dit is de visie die ik voor ogen had en waarom ik deze onderneming ben gestart.”

Binnen MKB Westland hoopt Sem Steenbergen door zijn jonge leeftijd een andere visie te bieden. “Daardoor ben ik ook erg nieuwsgierig naar andere visies en het verhaal achter de ondernemingen.”

viewsproductions.nl