NIEUWE LEDEN: Manon van der Ende

‘Wij denken vanuit vraag en behoefte’

 NON zorgt voor alles op het gebied van hospitality: totaalevents op locatie of op de eigen locatie, food bites voor gelegenheden en natuurlijk de NON bar in De Lier.

NON in De Lier is een begrip in Westland en omstreken. Niet alleen vanwege de sfeervolle bar in de Lierse Hoofdstraat, maar ook vanwege de vele events die het organiseert. “Wij denken vanuit de vraag en de behoefte, in plaats vanuit ons aanbod”, vertelt Manon van der Ende. “We merken dat opdrachtgevers dat heel erg prettig vinden én behoefte hebben aan deze co-creatie. Deze aanpak samen met persoonlijk contact, flexibiliteit én creativiteit zorgt ervoor dat we altijd iets kunnen bieden wat bij onze gast of opdrachtgever past.”

Daarbij is het altijd de missie van NON om haar gasten en opdrachtgevers te blijven verwonderen. Tot op heden lukt dat goed. “Steeds meer worden we een gevestigde naam in het Westland maar we zien ook dat we een sterke aantrekkingskracht hebben van gasten en opdrachtgevers buiten het Westland. Dit vinden we heel erg tof en zien we ook een beetje als stiekeme missie om te laten zien hoe veelzijdig en leuk het Westland is.”

Voor de leden van MKB Westland kan NON meedenken over merkversterking door middel van een event. Manon: “Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met creatie, verbetering en vooruitgang. Daarom kom ik graag in contact met andere ondernemers, juist ook in andere branches, om door een andere bril naar organisaties te leren kijken. Soms zijn ze in een bepaalde branche al heel erg ver met bepaalde innovaties, waar wij nog wat van kunnen leren. En visa versa. Het lijkt mij heel tof om andere bedrijven te kunnen inspireren met de kracht van hospitality en daarin weer een voorbeeld te zijn!”

nonbarshopevents.nl