NIEUWE LEDEN: Renske van Kooij

‘Kennis delen met Westlandse organisaties’

Bibliotheek Westland is een plek voor alle inwoners van Westland om te lezen, te leren en elkaar te ontmoeten.

Een fijne plek waar Westlanders en organisaties kennis kunnen delen, via cursussen, workshops en bijeenkomsten. Maar ook voor het lezen van een krant of tijdschrift is iedereen welkom, ook als je geen lid bent. Dat is Bibliotheek Westland. Directeur bestuurder Renske van der Kooij: “Onze uitgebreide collectie verleidt iedereen tot lezen en dat is het fundament van al onze programma’s en activiteiten.”

De bibliotheek heeft binnen Westland een groot bereik.
Dat kan nuttig zijn voor MKB Westland. Renske: “De bibliotheek­vloer bieden we aan organisaties aan om kennis te delen met elkaar en de Westlanders. De bibliotheek is laagdrempelig en heeft een vestiging in elke kern.

Onder de vlag van VU Westland biedt Bibliotheek Westland cursussen voor volwassenen voor persoonlijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding. “Speciaal voor het bedrijfsleven biedt VU Zakelijk cursussen op maat. Je biedt jouw medewerkers hiermee een kans om zich blijvend te ontwikkelen en steunt daarmee de activiteiten van de bibliotheek.”

De bibliotheek wil graag in gesprek met andere MKB-bedrijven om te bespreken wat de organisaties voor elkaar kunnen betekenen. “Wat dacht je van een bibliotheekabonnement voor al je medewerkers, bijvoorbeeld als cadeau in het kerstpakket? Of een maatschappelijke stage voor de medewerkers bij de bibliotheek in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen?”

Meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem contact op met Renske van Kooij via rvankooij@bibliotheekwestland.nl en voor informatie voor VU Zakelijk via info@vuwestland.nl.

bibliotheekwestland.nl