NIEUWE LEDEN: Leroy van den Enden

‘Jouw website bovenaan in Google? Bel DataClicks!’

DataClicks helpt bedrijven met het vergroten van hun online zichtbaarheid door middel van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), ofwel: DataClicks krijgt jouw website bovenaan in Google!

Vrijwel ieder bedrijf heeft een website, maar lang niet iedere website wordt goed gevonden in zoekmachines, zoals Google”, vertelt SEO-specialist en eigenaar Leroy van den Enden. “Hier laten bedrijven veel kansen liggen. Ik help deze kansen te benutten door goed gevonden te worden in Google, zodat wanneer hun doelgroep zoekt naar hun producten of diensten, hún website bovenaan staat en niet die van de concurrent.”

Afhankelijk van de doelstellingen kiest Leroy in overleg met de klant voor SEO- en/of SEA. Waarbij SEO (organisch) de langetermijnstrategie is en SEA (adverteren) de kortetermijnstrategie. “Daarnaast werk ik volledig data-gedreven, waardoor ik mijn klanten 100% inzicht kan geven in de statistieken en data, zodat ze exact weten of het de investering waard is.”

Ook voor alleen een deskundig advies kunnen Westlandse ondernemers DataClicks inschakelen. “Bijvoorbeeld door een onderzoek te doen en de strategie te maken of door trainingen te geven aan marketingmedewerkers. Daarnaast kan ik ook helpen met het behouden van bestaande websitebezoekers, bijvoorbeeld bij overgang naar een nieuwe website. Via MKB Westland wil ik mijn netwerk in de regio uitbreiden en mijn bekendheid als SEO specialist vergroten, zodat ik meer Westlandse ondernemers kan helpen met het behalen van hun doelen.

Meer weten over hoe ik jouw bedrijf kan helpen?
Bel mij gerust op 06-24454268 of bezoek mijn website

dataclicks.nl