NIEUWE LEDEN: Peter Hoogerwerf van Rekroet Werving en  Selectie

Rekroet is een allround werving- en selectiebureau met de thuisbasis in Naaldwijk.

Als echte ‘matchmakers’ richten wij ons op bedrijven en werkzoekenden in de regio Westland, maar ook daarbuiten. Al onze kennis, kanalen en connecties worden ingezet bij het realiseren van de perfecte match.

Na ruim 15 jaar in loondienst te zijn geweest bij werving- en selectiebureaus in het Westland is Peter Hoogerwerf per 1 september 2020 gestart met Rekroet Werving & Selectie B.V. Voor zowel kandidaten als werkgevers is hij een bekend gezicht. Passie en betrokkenheid zijn de kernwoorden die hij dagelijks tot uiting brengt in al zijn werkzaamheden.

De focus van de dienstverlening van Rekroet richt zich op het bieden van maatwerk. Alle kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek op kantoor en worden alleen voorgesteld bij opdrachtgevers wanneer Peter voldoende overtuigd is. Om de opdrachtgever beter te leren kennen, komt Peter graag langs om verder in te gaan op de bedrijfscultuur, de vacature(s) enz. Dit alles met als doel om uiteindelijk de perfecte match en een duurzame relatie te realiseren.

Rekroet helpt de leden van MKB Westland graag bij de werving en selectie van vaste medewerkers, bij het creëren van meer zichtbaarheid, een goede ‘employer branding’ en een groter bereik van de vacature(s). Hiernaast is Peter ook graag sparringpartner. 

www.rekroet.nl