NIEUWE LEDEN: Thomas Vollebregt en Sjoerd Henstra van Mealo

Mealo maakt gezonde gerechten van Westlandse producten en bezorgt deze thuis of op uw bedrijf.

Wie in het Westland een gezonde maaltijd wilde laten bezorgen had tot voor kort weinig keuze. Daarom besloten Thomas en Sjoerd in 2020 om daar verandering in aan te brengen met Mealo. “Wij weten dat gezond en verantwoord eten ook nog eens heel lekker kan zijn. Die ervaring willen we delen met alle Westlanders”, vertelt Thomas. “Als echt Westlands bedrijf zijn we trots op onze roots. We werken elke dag samen met een gemotiveerd team om al onze klanten te voorzien van heerlijke verse maaltijden. Het allermooiste is dat de producten letterlijk van om de hoek komen; we werken met het beste en gezondste dat Westland te bieden heeft!”

Op het menu staan salade, soep, curry, poke bowls, smoothies en ook ‘guilty pleasures’, zoals saté, pizza en de lekkerste desserts.

Sjoerd gaat verder: “Het is onze missie om het Westland een stukje gezonder te maken. Met Mealo maken we het iedereen heel gemakkelijk om voor gezond en voor duurzaam te kiezen. . Iedereen die de gerechten van Mealo eet, doet daaraan mee. Gewoon aan tafel of lekker op de bank. Alles voor een gezondere toekomst voor de wereld en jezelf!”

Naast particulieren kunnen ook bedrijven genieten van Mealo. Het jonge bedrijf biedt complete catering, geheel verzorgd door Westlanders met Westlandse producten.

www.mealo.nl