NIEUWE LEDEN: Koen van Zeijl van Transport People

Transport People is een uitzend-bureau dat zich volledig richt op de transport en logistieke sector.

“De transportsector is groeiende, maar tekort aan personeel staat deze groei flink in de weg”, vertelt Koen van Zeijl, commercieel manager Zuid-Holland bij Transport People. “Wij merken dat het aantal vacatures sterk toeneemt en dat werkgevers staan te springen om personeel. Goede chauffeurs en medewerkers werven én behouden kost veel tijd. Wij nemen dit graag voor ondernemers uit handen!”

“Door ons volledig op de transport en logistieke sector te richten, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus”, gaat Koen verder, “Wij weten precies welke behoeften er spelen in de transportsector en zijn altijd op de hoogte van de specifieke wensen van onze klanten én kandidaten. Personeelsdiensten in de breedste zin van het woord: uitzenden, payrolling, opleiden of werving en selectie. Daardoor zijn wij telkens weer in staat om de perfecte match te maken.”

Door zich aan te sluiten bij MKB Westland hoop Transport People in contact te komen met MKB-leden die werknemers zoeken. “Wij kunnen MKB-leden in de transport/logistieke branche voorzien van vrachtwagenchauffeurs, order pickers, heftruckchauffeurs, box-medewerkers, verdelers, magazijnmedewerkers en ga zo maar door. Ik hoop dat de bijeenkomsten snel weer starten zodat ik iedereen kan ontmoeten!”

www.transportpeople.nl