Nieuwe leden (Michael Troost en  Saskia Dill van FRIJ)

FRIJ v.o.f. biedt klanten financiële vrijheid, met haalbare toekomstplannen afgestemd op dromen en ambities van de ondernemer.

Michael Troost en Saskia Dill hebben samen meer dan 45 jaar ervaring in de financiële sector. Onder de naam FRIJ bieden zij zich aan als allround financieel planners. “Ons dienstenpakket is heel compleet”, vertelt Michael. “We bieden financiële planning, advies op het gebied van pensioen, vermogen en financieringen maar bijvoorbeeld ook met betrekking tot risico’s zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Tot slot bemiddelen we in hypotheken en aanverwante verzekeringen.”

Zijn collega Saskia vult aan: “Wij bieden écht onafhankelijk financieel advies.”

FRIJ treedt op als financieel regisseur voor ondernemers. Michael: “Wij focussen ons op wat voor jou als ondernemer belangrijk is. Financiële planning gaat verder dan inzicht geven in jouw vermogen en je hypotheek of pensioen goed regelen. Met passie, toewijding en inlevingsvermogen kijken wij naar het grotere geheel. Geld kan je tenslotte maar één keer uitgeven. Of dat nu in privé is of juist zakelijk. Door met oprechte interesse de juiste vragen te stellen komen wij tot de kern; wat voor jou belangrijk is in het leven! Niet éénmalig maar jaarlijks, want een verandering in wet- en regelgeving, een plotseling overlijden of een scheiding kunnen jouw situatie veranderen.”

Saskia: “Samen zorgen wij voor financiële vrijheid, met haalbare toekomstplannen afgestemd op de dromen en ambities van de ondernemer. Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij als ondernemer goed in bent!”

www.frij.nl