NIEUWE LEDEN: Marvin Vijverberg Jan Veenman en Steven de Wee

Wij zorgen voor een optimaal en duurzaam binnenklimaat’

Aircoland is dé specialist in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepomp- en luchtbehandelingsinstallaties.

Aircoland is 20 jaar geleden klein begonnen en uitgegroeid tot een professioneel installatiebedrijf gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepomp- en luchtbehandelingsinstallaties. Marvin Vijverberg, Jan Veenman en Steven de Wee zijn eigenaar en DGA van het Naaldwijkse bedrijf. “Of het nu gaat om een woning, horecagelegenheid, kantoorpand, overheidsinstelling of school, wij staan voor zowel particuliere als zakelijke klanten klaar om een optimaal en duurzaam binnenklimaat te realiseren. We komen graag langs om de locatie te bezichtigen en een passend en persoonlijk advies te geven.” 
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Aircoland. “Met onze STEK-certificering voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften. Ook de producten waar wij mee werken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van innovatieve technologie.” De ondernemers van Aircoland kunnen de leden van MKB Westland adviseren op het gebied van een optimaal en duurzaam binnenklimaat. “Goede klimaatbeheersing levert niet alleen betere prestaties op het werk op, maar heeft ook een positieve invloed op het energieverbruik. We geven graag advies over de mogelijkheden!” 

aircoland.com