NIEUWE LEDEN: Babbe Voskamp en Danny Niël

‘Jong team waar persoonlijke contact centraal staat’

Uitzendbureau Watch Out zendt personeel uit om te helpen bij piekperiodes, projecten of om tijdelijke afwezigheid van vaste medewerkers op te vangen.

Babbe Voskamp is Office Manager en Danny Niël werkt als Accountmanager New Business bij Uitzendbureau Watch Out. Iedereen in Westland kent Watch Out wel van de blauwe auto’s, maar Babbe en Danny willen graag het gezicht achter het bedrijf laten zien. “Bij Watch Out werk je namelijk samen met een jong team, waar persoonlijk contact en korte lijnen centraal staan”, vertelt Babbe.

Danny gaat verder: “Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee de leden van MKB Westland te maken hebben. Met onze jarenlange ervaring in het uitzenden van personeel, bieden wij flexibele oplossingen die bedrijven ondersteunen.”

Uitzendbureau Watch Out kijkt ernaar uit om met andere MKB-leden samen te werken. “We zijn altijd op zoek naar succesvolle samenwerkingen met opleidings- en trainingsinstellingen om zo onze uitzendkrachten nog meer te voorzien van relevante vaardigheden”, vertelt Babbe. Ook werken we samen met facilitaire dienstverleners om een optimale werkomgeving te bieden. Gezamenlijk streven we naar groei en ondersteuning voor alle betrokken partijen.”

uitzendbureauwatchout.nl