NIEUWE LEDEN: Jan van Veen

‘Wij helpen ondernemers besparen op energiekosten’

AccuPower biedt zakelijke- en thuisbatterijen aan om grip te krijgen op energie.

Energie is voor veel ondernemers een hoofdpijndossier. Hoge kosten en een grillige markt spelen een belangrijke rol daarin. Een zakelijke batterij van AccuPower kan zekerheid bieden.  

Accupower is een dochteronderneming van het bekende Van Veen Elektrotechniek uit Naaldwijk. Directeur Jan van Veen: “Als dochteronderneming is AccuPower toegewijd aan het bieden van het meest professionele energiemanagementsysteem (EMS) aan onze klanten. AccuPower is dé betrouwbare partner voor advies en de volledige installatie van zakelijke- en thuisbatterijen.” 

Met een zakelijke batterij kunnen bedrijven welke op de wachtlijst staan voor een grotere hoofdaansluiting van de netbeheerder toch hun verduurzamingsdoelstellingen houden door de accu te gebruiken als buffer voor de piek momenten.

Als nieuw lid van MKB Westland wil Jan van Veen de ondernemers graag kennis laten maken met de voordelen AccuPower. “Ik heb een breed netwerk en laat mensen graag eens bij ons in de keuken kijken. Zelf hoop ik door leden geïnspireerd te worden en te leren van andere ondernemers.” 

accupower.nl