NIEUWE LEDEN: Remy Goes

‘Ware hulp begint met echt begrijpen’

Infict biedt ICT-oplossingen aan met impact, variërend van cloudservices en security tot volledig beheerde IT-diensten en moderne werkplekoplossingen.

Ons doel is om technologie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor bedrijven van alle groottes, met een sterke focus op het MKB”, vertelt directeur Remy Goes.“Klanttevredenheid is niet alleen ons doel, het is onze belofte. Kwaliteit staat centraal in onze werkwijze. Professioneel én persoonlijk, omdat we geloven dat ware hulp begint met echt begrijpen.”

Voor MKB-leden wil Infict een partner zijn die niet alleen de technologische behoeften begrijpt, maar ook proactief meedenkt over hoe technologie kan bijdragen aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en groei. “Wij bieden niet alleen ondersteuning bij de implementatie van IT-oplossingen, maar ook strategisch advies om de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de veiligheid te verbeteren.”

“We geloven sterk in de kracht van samenwerking. Onze nieuwe slogan ‘ict met impact’ weerspiegelt onze missie om niet alleen als leverancier, maar als een echte partner op te treden. Ons team staat klaar om samen met jou te kijken hoe we de toekomst kunnen vormgeven met ICT-oplossingen die echt impact maken.

infict.nl