NIEUWE LEDEN: Jacco Schonewille

‘Samenwerken aan digitalisering’

IT-Councelor levert geen technologie of applicaties maar IT-diensten die ervoor zorgen dat ondernemers de mogelijkheden van IT optimaal kunnen benutten.

“Sinds dit jaar is ons bedrijf gevestigd in Naaldwijk”, vertelt Jacco Schonewille van IT-Councelor. IT-Councelor helpt organisaties met hun IT-uitdagingen en de groei naar een optimale digitale omgeving. “Als onafhankelijke expert hebben we honderden projecten met succes uitgevoerd, van systeemselecties en implementaties tot het definiëren van een digitale strategie. Dit doen we met zoveel mogelijk oog voor de belevingswereld van een organisatie.”

De ambitie van IT-Councelor is om in het Westland digitalisering op de kaart te zetten. Jacco: “Onze hele dienstverlening is gebaseerd op concrete resultaten, voorspelbare investeringen en persoonlijke aandacht. Hierbij trekken wij samen met organisaties en mensen op om ze te ontwikkelen waardoor ze op een ontspannen manier uitdagingen te lijf kunnen gaan. Door het verlichten van werkdruk het creëren van vakbekwaamheid bij professionals en het begeleiden van mensen, worden ze professioneel beter en persoonlijk gelukkiger.”

Binnenkort lanceert IT-Councelor het Nederlands Expertise Centrum Digitalisering (NECD) in Naaldwijk. “Dat wordt de volgende stap in het ondersteunen van organisaties en professionals op het gebied van IT. Maar daarover later meer…” besluit Jacco.

it-councelor.nl