NIEUWE LEDEN: Jan van den Beukel en  Anja Vreugdenhil

‘Minder kosten door gezonde werknemers’

Jan is therapeut, Anja is Yoga docente en therapeut.
Beiden zijn eigenaar van Voel je fit Westland.

 “Onze kracht is om klachten op het gebied van gezondheid niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. Hoe? Breder kijken dan de klacht zelf. Of dit nu gaat om chronische pijnklachten, darmproblemen, niet kunnen afvallen, burn-out klachten of wat dan ook. Een klacht of blessure ontstaat niet zomaar. Breder kijken maakt echt het grote verschil in langdurige gezondheid.”

Voel je fit Westland doet meer dan symptoom bestrijding.
“We geven duidelijke uitleg hoe een gezond lichaam werkt en wat je zelf kan investeren om het lichaam ook gezond te houden. Als je zelf niet weet hoe gezondheid precies werkt dan heb je iemand nodig die jou dat verteld. En dat is wat wij doen.
Gewoon met Westlandse nuchterheid. Eerlijk en oprecht.”

“En voor wie klachten heeft, zowel lichamelijk als mentaal, hebben wij verschillende mogelijkheden om deze te behandelen. Wij kijken op 6 onderdelen van de gezondheid waar de behoefte ligt in de hulpvraag.”

“Naast onze therapieën hebben wij ook een yoga studio.
Yoga heeft een grote positieve invloed op onze gezondheid. Zeker in deze maatschappij die veel van ons vraagt. Welvaart gaat vaak ten koste van welzijn en dat willen wij veranderen. Wij laten zien dat deze 2 perfect samen gaan. Uiteindelijk willen we toch allemaal na een dag werken ook genieten van andere dingen in het dagelijks leven zonder dat rugpijn of vermoeidheid ons dat beperkt.”

voeljefitwestland.nl