NIEUWE LEDEN: David en Renee van Schie

David van Schie party rental is gespecialiseerd in de verhuur van benodigdheden voor de evenementenbranche. Het bedrijf voorziet cateraars, evenementenbureaus en collega-verhuurbedrijven van materialen, advies en begeleiding bij het verzorgen van evenementen.

Begin 2018 is David van Schie party rental als derde verhuurbedrijf in Nederland bekroond met het kwaliteitskeurmerk van Verhurend Nederland. “Dat is een keurmerk waar we enorm trots op zijn”, vertelt David van Schie. “Het geeft aan dat onze manier van ondernemen gewaardeerd wordt: Meedenken met klanten, dag en nacht bereikbaarheid, materialen leveren van hoge kwaliteit, oprechte persoonlijke benadering en heel snel schakelen. Dat zijn altijd onze belangrijkste speerpunten geweest en zo onderscheiden wij ons van de cowboys!”

Voor elk soort feest biedt David van Schie party rental het juiste materiaal en passende expertise. “Glaswerk, servies, meubilair, podiumdelen, tapinstallaties; we hebben alles. Daarnaast staan we altijd klaar om advies te geven of vragen te beantwoorden.”

David en Renee van Schie zijn lid geworden van MKB Westland om samenwerkingen te smeden. “Wij kunnen leden in contact brengen met goede cateraars en andersom kunnen leden ons kennis laten maken met andere partijen. Daarnaast staan wij natuurlijk klaar om feestjes en evenementen te realiseren. Na een jaar van stilstaan merken we dat de vraag naar feestjes weer groeit. Alles staat paraat voor de prachtige events die gaan komen. Want we hebben wat in te halen!”

www.davidvanschie.nl