NIEUWE LEDEN: René Hogervorst

‘Totaaladvies om ondernemer te ontzorgen’

RENÉ HOGERVORST Electra advies & ondersteuning is dè partner voor onafhankelijk en professioneel totaaladvies op het gebied van elektrotechniek.

“Ondernemers kunnen mij inschakelen wanneer ze tegen elektrotechnische vraagstukken aanlopen maar ze nog niet direct de installateur willen inschakelen”, vertelt René Hogervorst. “Dankzij mijn ervaring kan ik de situatie goed inschatten en gedegen en eerlijk advies geven. Vervolgens ga ik zelf aan de slag of schakel ik de juiste mensen in om de kwestie snel en goed op te lossen. Omdat ik van alle markten thuis ben, behoud ik het overzicht. Zodoende ontzorg ik de ondernemer, zodat die bezig kan blijven met zijn core business.”

Het bedrijf RENÉ HOGERVORST Electra advies & ondersteuning is nog jong, maar René zelf draait al meer dan veertig jaar mee in het elektrotechnische vak. In december van vorig jaar besloot hij weer voor zichzelf te beginnen. Door lid te worden van MKB Westland hoopt hij nieuwe contacten op te doen. René: “Ik vind het leuk om samen met andere MKB’ers mooie oplossingen te bedenken en ik ga ervoor om een langdurige relatie op te bouwen met opdrachtgevers. Daarbij zijn kwaliteit, service en vertrouwen natuurlijk van het grootste belang. Dat bied ik.”

www.renehogervorst.nl (in ontwikkeling)