NIEUWE LEDEN: Edwin Beekman & Barry Verbeek

Beekman & Verbeek maakt de expertise van Financieel Directeuren beschikbaar en bereikbaar voor ondernemers om het allerbeste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Na een rijke carrière als financieel expert in verschillende functies op het niveau van financieel directeur/CFO hebben Edwin Beekman en Barry Verbeek besloten hun kennis en kunde te bundelen in een eigen financieel-organisatieadviesbureau.

“Wij vertrekken vanuit de mens én het ondernemerschap, met verbinden, vertrouwen en vooruitgang als kader”, vertelt Edwin. “Beekman & Verbeek is zowel een denktank als doetank. Het bedrijf adviseert en organiseert en combineert de lange én korte termijn. Het is ondernemend, constructief kritisch en vaststellend. En is bovenal sterk proactief, vergaand betrokken en veelzijdig flexibel.”

“We bestaan in de kern uit ervaren en gedreven Financieel Directeuren, die de expertise en capaciteit van een Family officer, Entrepreneur officer en Company officer (CFO/COO) combineert”, gaat Barry verder. “Met gedegen ervaring in de praktijk van het ondernemen en met een flexibele schil van domeinexperts.”

Het team van Beekman & Verbeek is daarbij op flexibele basis onderdeel van de ‘kernploeg’ van de ondernemer en zijn onderneming(en).

“De ‘&’ van Beekman & Verbeek staat letterlijk en figuurlijk voor verbinden, vertrouwen en vooruitgang”, gaat Edwin verder. “Deze & kunnen wij op een bijzondere manier als toegevoegde waarde leveren voor de MKB-leden. En dat verwachten wij ook van de leden en onze klanten en zakelijke relaties. Want alleen dan komen we tot daadwerkelijke successen.”

Barry: “We starten daarbij graag met een kop koffie, luisteren en (door)vragen. Daarna zetten we onze expertise en capaciteit full focus in op een juiste wijze van adviseren en organiseren.

www.beekmanverbeek.nl