NIEUWE LEDEN: Charlotte Tordoir

SNS Bank biedt hypotheken, betaal- en spaarproducten, verzekeringsproducten en beleggings- en leningsmogelijkheden aan particuliere en zakelijke klanten. Adviseurs kijken naar de financiële weerbaarheid van klanten, de financiële positie en welke mogelijkheden er voor hen zijn.

Charlotte Tordoir is Manager Klantteams Den Haag, Delft en Naaldwijk bij SNS Bank. Met haar team wil ze Westlanders voorzien van gedegen advies. “Als particuliere en zakelijke klant word je geholpen door de persoonlijk adviseurs en financieel adviseurs uit dit gebied”, vertelt ze. “Dat gebeurt ook telefonisch, zodat je korte lijntjes hebt en zaken snel geregeld kunt krijgen. We zijn een bank die je veel kan bieden zonder te betalen voor allerlei toeters en bellen die je niet nodig hebt.”

Het zakelijk assortiment van de bank is uitgebreid met een zakelijk krediet en vernieuwde bedrijfshypotheek. “De kredieten zijn bestemd voor ondernemers die een financiering willen afsluiten of hun bedrijfsmatige krediet of hypotheek willen oversluiten en een aantrekkelijke besparing willen realiseren. De SNS Bedrijfshypotheek is ideaal voor zzp’ers en kleinzakelijke ondernemers die een hypotheek willen afsluiten. Het zakelijk krediet krijg je als ondernemer als een kredietlimiet op je zakelijke betaalrekening”

Lidmaatschap van MKB Westland is een logische stap. “Wij wilden ons als team aansluiten bij MKB Westland om er ook te zijn voor de ondernemers, mkb en zzp’ers in het Westland en ze kennis te laten maken met onze zakelijke propositie. In ons netwerk zijn we verbonden met veel accountantskantoren, (bedrijfs)makelaars, taxateurs maar we zijn benieuwd wie we nog meer goed kunnen leren kennen via MKB Westland! Ook werken wij veel samen met lokale ondernemers om acties en events op te zetten waar iedereen voordeel bij heeft. We staan dus altijd open voor interessante samenwerkingen met lokale ondernemers.”

www.snsbank.nl