NIEUWE LEDEN: Gert-Jan Olsthoorn

Olsthoorn Makelaars biedt gedegen advies en begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen. Of het nu om één rijtjeshuis gaat of een compleet nieuwbouwproject. Ook voert het kantoor taxaties uit.

Olsthoorn Makelaars is een familiebedrijf. Gert-Jan Olsthoorn startte zijn kantoor, samen met een compagnon, in 2006 in Wateringse Veld. Nadat de compagnon vertrok, stapte zus Esther – al vanaf het begin betrokken – in het directieteam. Jongste zus Judith sloot later aan. Inmiddels telt Olsthoorn Makelaars ruim 35 medewerkers die zijn verdeeld over twee Haagse vestigingen en een Westlandse.

Gert-Jan is CEO, maar ook Register Makelaar en Taxateur en Taxateur Bijzonder Beheer. “Ik ben zelf actief in de inname, de aankoop, de verkoop en de taxaties van woningen”, vertelt hij. “Daarnaast heeft Olsthoorn Makelaars een grote nieuwbouwafdeling, die projectontwikkelaars adviseert en ondersteunt bij het in de markt zetten en verkopen van nieuwbouwprojecten. Door onze kennis van de markt en de inzet van relevante data weten wij waar voor een nieuwbouwproject kansen liggen op het gebied van doelgroepen, locaties en woningtypes. Ook geven wij advies over vraagprijzen voor de nieuwbouwwoningen of een passende marketingstrategie voor het project.”

Voor de MKB Leden wil Gert-Jan natuurlijk een makelaar zij die kan adviseren en begeleiden bij de aan- of verkoop van een woning. Maar, naast makelaar is hij ook ondernemer. “Ik kijk uit naar duurzame samenwerkingen met partners die net als wij een groot enthousiasme hebben voor initiatieven waarbij we elkaar kunnen inspireren of versterken.”

www.olsthoornmakelaars.nl