NIEUWE LEDEN: Arjan Herreveld

Herreveld Financieel Advies is in 2020 opgericht, het onafhankelijk bureau geeft advies op het gebied van hypotheken, leningen, sparen, beleggen en verzekeringen.

“Vanuit mijn vorige rol als ‘accountmanager wonen’ merkte ik dat je als onafhankelijk adviseur klanten nog beter kunt bedienen. Vanwege de terugtrekkende beweging van banken en mijn eigen visie op optimale klantbediening was de keuze snel gemaakt om begin 2020 mijn eigen bedrijf te beginnen. De afgelopen periode heb ik als zeer positief ervaren, omdat ik op mijn eigen manier alle klanten kan bedienen en nauw betrokken blijf bij het gehele aankoopproces en de periode daarna.” zegt Herreveld.

Ondanks corona was er sprake van een vliegende start; het eigen netwerk werd aangeboord en ook via via kwamen er al snel klanten bij. “Ik ben er van overtuigd dat iedere financiële keuze die je nu maakt gevolgen heeft voor de komende 10 tot 20 jaar. Daarom blijf ik ook de komende jaren graag aangehaakt als jouw financieel adviseur.”

“Ik krijg veel energie van netwerken. Buiten corona om ga ik graag overal langs om een bakkie te doen. Ik heb goed contact met mensen in de eigen branche, maar ook met boekhouders, accountants en makelaars die betrokken zijn bij de klant om de klant te ontzorgen. Je leert van elkaar en het klinkt cliché, maar delen is vermenigvuldigen. Daarom ben ik ook lid geworden van MKB Westland.”

Het mooiste compliment dat Herreveld ooit heeft gehad, gaat over zijn volharding: “Waar anderen eigenlijk geen kansen zien, wil ik die juist wel zien en deze proberen te realiseren.”

www.herreveldadvies.nl