Nieuwe leden (Bart Kester van Lighthouse Films)

Lighthouse films maakt ‘film’ in alle facetten van het woord. Van bedrijfsfilms tot commercials en van lokale commercials tot wereldwijde internetcampagnes.

Bart Kester – editor, cameraman en eigenaar van Lighthouse Films, vertelt: “We bieden films met gevoel. Met een foto of stuk tekst kun je heel goed informatie overbrengen, maar met muziek, bewegend beeld en de manier van draaien kun je heel snel een onbewust gevoel bij de kijker brengen. Dat is het mooie van ons vak: voor alles is wel een film te bedenken. En die mogen wij dan maken, mooi he?”

Kester is al bijna tien jaar ondernemer en heeft een groot netwerk in Westland.”Dat deed mij ook besluiten ook mee te doen met MKB Westland,” gaat hij verder. Ik hoor graag bij de frontlinie. MKB Westland loopt voorop in het ondernemen en netwerken, daar maak je als ondernemer graag onderdeel van uit. Ik wil graag meedenken met oplossingen of juist mooie ideeën aanbrengen. Wat we per bedrijf kunnen bieden zijn unieke films; van bedrijfsfilm tot infomercial tot productvideo. Alles is mogelijk en daar denken we graag in mee. We hebben, net als veel andere bedrijven binnen deze club, een Westlandse mentaliteit. Westlanders ‘onder mekaar’ hebben een unieke manier van communiceren en samenwerken, vind ik. Daar houd ik van. Zeggen waar het op staat en wat je verwacht. Dat vertalen wij dan graag weer naar een pakkende film.”

www.lighthousefilms.nl