MKB Westland – HaringPraet eenmalig in ander jasje

Normaliter genieten ruim 200 leden en genodigden op een zonovergoten terras van Unicum Elzenhagen van de Hollandse Nieuwe. De veiling van het Eerste Vaatje wordt vakkundig geleid door Alphons de Wit en de fraaie opbrengst voor het goede doel stemt iedereen tevreden. Een prachtige manier om de zomer in te luiden en het netwerkseizoen even af te sluiten.

Dit jaar is alles een beetje anders. HaringPraet wordt normaliter in de laatste week van juni georganiseerd, maar dit jaar is er geen fysiek feestje. Dat heeft MKB Westland er niet van weerhouden een haringparty te bezorgen bij de leden. Bestuursleden van MKB Westland hebben, met enige hulp, bij een kleine 300 leden een zomerse goodiebag bezorgd met onder meer haringbonnen, plantjes, wijn en zoute koekjes. Ook was in elke tas een waardebon gestopt die bij een Westlandse ondernemer is te verzilveren.

Winkel in Westland

“Winkels kunnen altijd een oppepper gebruiken, vandaar dat we waardebonnen van verschillende winkelcentra in enveloppen hebben gestopt. Dit is ‘blind’ gebeurd, zodat er nu leuke verrassingen in de envelop zitten. Een Waterings bedrijf dat een bon van Monster krijgt of een Lierse ondernemer die nu in ’s-Gravenzande kan gaan winkelen. Deze kruisbestuiving is nog een extra verrassing!” zegt voorzitter Shirley Schelkers. “De geste werd met veel enthousiasme ontvangen. Wij wilden alle ondernemers een positieve boost geven. De eerste tassen zijn uitgereikt aan de partners van MKB Westland, we hebben geproost en onder het genot van een haring is deze dag gestart. Wij hopen dat er na de zomer weer ruimte gaat zijn voor mooie evenementen.”

Lid worden van MKB Westland? Kijk op www.mkbwestland.nl