NIEUWE LEDEN: Arnout Tamerus

‘Extra handen en denkkracht helpen om focus aan te brengen’

ACT Finance ondersteunt ondernemers als allround financial expert op het gebied van Business Control, Financial Control en Finance Management.

ACT Finance van Arnout Tamerus is gespecialiseerd in kort cyclische opdrachten: “Ik ben een allround financial op tactisch/strategisch niveau die het operationele werk niet schuwt”, vertelt Arnout. “Business Control, Financial Control en Finance Management zijn mijn werkgebieden met een nadruk op mensen, organisatie en stroomlijnen van processen.”

“MKB-leden die vastlopen op het gebied van Finance en Control kunnen bij mij terecht voor een hands-on aanpak met oog voor de lange termijn. Onderweg pak ik alles beet dat op mijn pad komt om de verbeteringen zo breed mogelijk te bewerkstelligen.”

Het inzetten van externe hulp is een flinke stap, erkent Arnout. “Maar als de stap is gezet dan volgt snel de opluchting. Extra handen en denkkracht helpen om lucht te scheppen, focus aan te brengen en weer door te gaan met waar je goed in bent: Ondernemen.”

Het Westland staat bol van de interessante MKB-bedrijven, weet Arnout. “Ondernemen zit in ons DNA en dat is terug te zien bij MKB-Westland. Door kennis- en netwerkdeling kunnen we elkaar verder brengen. Van ieder bedrijf kan ik iets leren en ieder bedrijf kan ik iets meegeven.”

actfinance.nl