NIEUWE LEDEN: Teddy Anten

‘Verwen je werknemers en maak indruk op je klanten’

Kitchen of TED verzorgt catering en zakelijke lunches met een unieke twist, met als doel klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

“Bij Kitchen of TED draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, zowel voor particulieren als zakelijke klanten,” zegt oprichtster en eigenaresse Teddy Anten vol passie. “Wij breken met de tradities en bieden verrassende, originele gerechten aan. Ons doel? Iedere klant een unieke ervaring bezorgen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan heerlijke zoete lekkernijen.” 

Kitchen of TED wil Westlandse ondernemers helpen om nieuwe klanten aan te trekken en hun team tevreden en gemotiveerd te houden. Teddy vertelt enthousiast: “Met onze zakelijke abonnementen en cateringdiensten ontzorgen we je volledig. We zorgen ervoor dat jouw werknemers zich gewaardeerd voelen en dat jouw klanten een blijvende, positieve indruk krijgen.”

Teddy Anten kijkt ernaar uit om veel MKB-leden te ontmoeten en hen te inspireren met de mogelijkheden van Kitchen of TED. Tegelijkertijd is ze nieuwsgierig naar de verhalen en ontwikkelingen van andere ondernemers. “Door elkaar te leren kennen en ervaringen te delen, kunnen we samengroeien en waardevolle inzichten opdoen,” zegt ze met overtuiging.

kitchenofted.nl