NIEUWE LEDEN: Marija Hogervorst

‘Massage op je werk heeft veel voordelen’

Marmas Massage biedt stoelmassages aan op de werkvloer. Hiervoor komt zij op locatie om al het personeel van een beetje ontspanning tijdens de werkdag te voorzien.

Marija Hogervorst is als stoelmasseur in te zetten op het bedrijf. Dat is geen overbodige luxe. “Wat ik in mijn werk als stoelmasseur veel tegenkom is dat mensen onder hoogspanning staan. Als je die spanning niet goed kan afvoeren, hoopt het zich op in het lichaam en kan je ziek worden.”

Ontspanning is dus erg belangrijk en hoe fijn is het als je tijdens je werkdag ook even die ontspanning kan opzoeken? “Je bent maar een half uur van de werkplek af, maar het heeft een hoop voordelen. Zo verbetert een massage je concentratie, verhoogt het je werkplezier, werkt het stressverlagend, verhoogt het je productiviteit en verlicht het de hoofdpijn. Je gaat na een stoelmassage een stuk rustiger je (werk)dag weer tegemoet.
De voordelen van een stoelmassage kunnen nog een aantal dagen doorwerken. Een stoelmassage op regelmatige basis werkt nóg effectiever en het werkt preventief tegen ziekteverzuim.”

Naast de stoelmassages aan bedrijf geeft Marija ook ontspanningsmassages aan huis. Meer informatie hierover is te vinden op www.marmasmassage.nl.