NIEUWE LEDEN: Arno Duijvestijn

‘Kansen benutten en bedreigingen buiten de deur houden’

Pijl solutions is een ICT-bedrijf gevestigd in Honselersdijk dat met een passie voor ICT en kennis van de regio al meer dan 35 jaar klanten bijstaat met moderne en betrouwbare oplossingen.

Directeur Arno Duijvestijn vat het treffend samen: “Eigenlijk is het heel simpel: wij zijn de ICT-afdeling op afstand. Wij helpen mee, wij denken mee en wij doen mee.  Welke vraag een bedrijf of ondernemer ook heeft; wij bieden de passende ICT-oplossing.”

Ruim 35 jaar geleden begon het bedrijf als ‘Van der Pijl Automatisering’. De focus lag toen op de verkoop en installatie van hardware. “Door de jaren heen is niet alleen de bedrijfsnaam veranderd naar Pijl solutions, maar is het bedrijf uitgegroeid tot een kenniscentrum op het gebied van ICT”, gaat Duijvestijn verder. “Vandaag de dag stellen wij ondernemers in staat hun kansen binnen ICT te benutten en tegelijkertijd bedreigingen buiten de deur te houden. Dit doen we door voor ieder bedrijf op zoek te gaan naar een passende ICT-oplossing. Op deze manier creëren we groei, maar zorgen we er ook voor dat ondernemers niet geremd worden in hun ambitie om te groeien.”

Het Pijl-team is gevestigd in Honselersdijk en heeft een passie voor ICT. “Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er speelt bij ondernemers in de regio. We zijn dan ook trots dat we al een breed scala aan relaties hebben kunnen helpen met onze moderne, betrouwbare oplossingen.”

Meer weten? Zie de vernieuwde website op pijlsolutions.nl of kom langs voor koffie met een goed gesprek aan de Midden Broekweg 67 in Honselersdijk.