NIEUWE LEDEN: Boy Brabander

De klant heeft alleen een inbussleutel nodig’

 SteigerbuisOnline biedt diverse modulaire bouwsystemen aan, waaronder steigerbuizen en buiskoppelingen in gegalvaniseerd staal, zwart, RVS en een systeem met houten platen.

 De naam verklapt het al een beetje, maar SteigerbuisOnline ver­koopt modulaire bouwsystemen die de klant via de website naar de persoonlijke wensen kan ontwerpen. Boy Brabander:
“Onze belangrijkste productgroepen zijn steigerbuizen en buiskoppelingen in gegalvaniseerd staal en in zwart. Daarnaast hebben we ook nog series in RVS en een systeem om voor houten platen eenvoudig constructies te maken. De rode draad door ons aanbod is dat je alleen een inbussleutel nodig hebt voor de montage.”

Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor de klanten van SteigerbuisOnline. “Onze klanten kunnen online alle materialen bij elkaar zoeken en wij zagen alles op maat en zorgen ervoor dat het razendsnel bij klant bezorgd wordt.” Wie een kant-en-klare oplossing zoekt kan terecht bij de DIY-meubelcollectie
(650+ constructies). “Wij bieden de klant via onze 3D Design Tool de optie om snel en simpel de kleur, diameter en afmetingen naar wens aan te passen. Een kapstok of trapleuning heb je in no-time geconfigureerd.”

De tool is onlangs bekroond met een vakprijs. “Wij wonnen de ‘PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award’ tijdens het Shopping Award gala. Als MKB-onderneming uit het Westland zijn wij hier supertrots op.”

Boy hoopt binnen MKB Westland leuke samenwerkingen op te doen. “Onze producten zijn breed inzetbaar, van tafels en kapstokken tot magazijnstellingen en hekwerken. Dus in elke Westlands bedrijf is plaatst voor onze producten.

steigerbuis-online.nl