NIEUWE LEDEN: Andy Koole

Aannemersbedrijf Koole is gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infra-technische werkzaamheden.

 Met zestig jaar ervaring is Aannemersbedrijf Koole een vaste waarde in Westland en omgeving. Directeur Andy Koole is de derde generatie die het roer van het familiebedrijf in handen heeft en de vierde generatie dient zich al aan. “We hebben de afgelopen zestig jaar veel vertrouwen opgebouwd binnen de Grond-, Weg-, Waterbouw-branche. Goede en snelle service staat bij ons hoog aangeschreven en dat weten onze klanten”, vertelt Koole. “Het is voor ons elke dag een mooie uitdaging om storingen zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Daardoor geloven wij in onze slogan; ‘24/7 sterk in ons werk’.”

Het team van Koole staat niet alleen voor sterk werk, maar ook voor professioneel en veilig werk. “Wij zijn in het bezit van VCA**-certificaat en Lasmethodekwalificatie (LMK-DNV) en zijn daarnaast lid van bouwend Nederland. We vinden het belangrijk om tijd en kennis te investeren in veilig, gezond en milieubewust werken. Binnen ons bedrijf voert iedereen een eigen specialisme uit en met elkaar vormen we een vakkundig en gespecialiseerd team. We werken zelfstandig en maken gebruik van ons eigen materieel. Zo kunnen we op ieder project sterk, professioneel en veilig werk afleveren.”

Koole hoopt binnen MKB Westland zoveel mogelijk mensen te bereiken om zijn kennis en kunde mee te delen. “We hebben als bedrijf veel professionaliteit te bieden!
Bezoek onze website op www.koolegrondwerken.nl of bel 0174-523269 voor een afspraak!”