NIEUWE LEDEN: Arjan Herreveld en Edwin Struik

Financieringsgilde Westland regelt financieringen voor het gehele MKB, sinds 2016 is er een landelijk dekkend netwerk ontstaan van Financieringsgildes. Sinds dit jaar is er ook in Westland een vestiging.

“Na een carrière van ruim 22 jaar bij de Rabobank, besloot ik het roer om te gooien en te kiezen voor het ondernemerschap. De tweede helft van mijn loopbaan wilde ik wel dicht bij mijzelf blijven en zo ben ik in 2019 mijn bedrijf Financieringsgilde begonnen in Het Groene Hart en in Haaglanden.” zegt Edwin Struik.

Ook compagnon Arjan Herreveld heeft zijn sporen verdiend bij dezelfde bank: “Als beleggings- en financieel adviseur heb ik ruime ervaring opgedaan. Vlak voor corona besloot ik mijn eigen bedrijf Herreveld Financieel Advies op te richten én vervolgens samen met Edwin vorm te geven aan Financieringsgilde Westland.

In de markt van zakelijke financiering zien  de ondernemers een gat ontstaan. Banken bezuinigen de laatste tijd nogal op advieskracht. Struik: “Wij nemen die rol graag over. Een ander voordeel voor ondernemers is dat wij verschillende offertes opvragen en daarmee de beste deal uit de markt halen. Wat ook een groot voordeel is, is onze inkoopkracht. Met 30 vestigingen van Financieringsgilde, spreekt het voor zich dat wij goede kortingen op financieringen kunnen bedingen.”

“Of bedrijven nu bij ons aankloppen voor het financieren van vastgoed, machines, debiteuren of een bedrijfsovername, ondernemers zijn bij ons aan het goede adres. We bouwen een langdurige relatie op met onze klanten, met oprechte persoonlijke aandacht.”

www.financieringsgilde.nl/vestigingen/westland