NIEUWE LEDEN: Fabian van Velden

Veldwerk Koerier B.V. verzorgt koeriersdiensten en sneltransporten voor de zakelijke markt waarbij doorgaans binnen drie kwartier een auto klaarstaat op het laadadres.

Veldwerk Koerier in De Lier is een familiebedrijf dat in 1988 werd opgericht in Westland. De tuinbouwsector is compleet verweven met de identiteit van het bedrijf dat vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

“Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze no-nonsense mentaliteit waarbij nagenoeg alles altijd mogelijk is.” vertelt directeur Fabian van Velden. “Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per telefonisch bereikbaar voor elke spoedopdracht. We bieden mogelijkheden voor vervoer van 100 gram tot 15.000 kilo en ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen hebben we goed opgeleide chauffeurs. Gekoeld vervoer is mogelijk tot 4,5 kubieke meter. In onze Frankrijk Express Service rijden we 24/7 voor een vaste prijs per postcodegebied met spoed naar Frankrijk. Kortom; voor iedere vervoersuitdaging hebben wij een oplossing.”

Met de Contract Service kan Veldwerk Koerier haar diensten compleet afstemmen en inrichten naar de wens en behoefte van de klant. Fabian: “Samen met de klant zoeken we altijd de beste oplossing voor iedere vervoersuitdaging. Vakmanschap, duurzaamheid en eerlijkheid staan daarin centraal.”

Die aanpak is succesvol. “Veel lokale, nationale en internationale bedrijven kiezen voor ons als vaste partner voor het vervoer. Ja, we zien onszelf graag als partner van onze klanten. Wij ontzorgen hen compleet op het gebied van vervoer.”

www.veldwerk.info