‘LinkThings is door het dak gegaan!’

Wat groeien jullie snel!”, “Gaan jullie alweer verhuizen?”, “Ik zie jullie veel op social media.”, “Weer een nieuwe collega?”, “Wat kunnen jullie eigenlijk niet met data?” Opmerkingen die wij de laatste tijd veel te horen krijgen. LinkThings is tegenwoordig bij veel bedrijven een bekende naam.

Wat is LinkThings?

Eigenlijk zegt onze naam in simpele taal wat wij doen, wij linken dingen. Anders gezegd, wij zijn in staat om data te genereren, te ontsluiten, te transformeren en te visualiseren. Waarbij we al deze data met elkaar verbinden en ook de mens hierin betrekken, want daar gaat het uiteindelijk om. De adoptie! Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar verbeteringen in hun bedrijfsprocessen. Iedereen wil realtime inzicht in onderdelen zoals verkoop, inkoop, finance, transport en productiviteit. Met onze diensten Coldcha, Analytics en Greenie helpen wij bedrijven om stap voor stap meer data gedreven te werken.  

Analytics

De Analytics afdeling binnen LinkThings is het kindje van Frank Broos en Jay van den Bos. Wij zijn dagelijks bezig met de vraag hoe we softwarepakketten op een steeds meer standaard manier kunnen ontsluiten, transformeren en visualiseren voor onze klanten. Door deze ontwikkelingen duren onze projecten geen maanden, maar weken. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor maatwerk. Tegenwoordig draait alles om data en worden beslissingen steeds minder gebaseerd op alleen onderbuikgevoel. Grote hoeveelheden data maken wij inzichtelijk via Power BI en ons LinkThings Portal, zodat jij alles vanuit één omgeving kan bekijken.

Waarom Business Intelligence (BI) en Power BI?

Het onderwerp Business Intelligence en Power BI wordt bij veel mensen steeds bekender! Het geeft je namelijk de mogelijkheid om data van jouw bedrijf overzichtelijk in kaart te brengen. Op deze manier kun je in één oogopslag zien waar eventuele problemen of kansen zitten en hoe je hierop kunt inspelen. Uiteraard zijn er veel componenten die van belang zijn bij dit onderwerp. De drie belangrijkste in onze ogen zijn: de techniek, vertrouwen en adoptie! 

Ben jij benieuwd naar dit onderwerp? Of wil je ook verbetering in je bedrijfsprocessen? Contact Frank Broos, frank@linkthings.com of bel naar +31 6 30 32 35 35.

linkthings.com