Impressie bezoek bij partner WOS

Na een warm ontvangst met lekkere hapjes, kregen wij een rondleiding van Directeur Aart den Haan. Hij vertelde over de geschiedenis van de WOS, de omroep die werd opgericht in 1981 en sinds 1983 via radio, en later ook tv en online, een onmisbare communicatieschakel in de Westlandse samenleving werd. Maar ook over hoe het er vandaag de dag in de studio aan toe gaat.

Sinds november 2022 heeft WOS een nieuwe, representatieve studio waarin programma’s worden opgenomen en waar ook gasten ontvangen kunnen worden. Verschillende programma’s worden in een nieuw jasje gestoken en opgenomen in deze nieuwe studio. Deze studio kan zelfs ingezet worden als bedrijven een studio opname willen doen.

Wij mochten hier niet alleen een kijkje nemen, maar er mochten zelfs ondernemers aan tafel bij de talkshow gepresenteerd door Rob Veenman. De gasten aan tafel wisten tot 3 minuten voor de opname niet dat zij de gasten aan tafel waren. Hieruit bleek gelijk het ondernemerschap van de ondernemers; zonder twijfel werd in 1 take de gehele uitzending opgenomen. Het is een hele leuke speciale MKB Westland opname geworden waarin onze leden vertellen over hun succesvolle ondernemingen.

Aan tafel zaten Jordy van den Berg van JB groep, Elco Bouwmeester van Batenburg bedrijfshuisvesting, Marco Verschoor van Eurozaken en Micheal Sonneveld van Waterson.