Artificial Inteligence (AI) wat moeten organisaties ermee?

ChatGPT, Midjourney en nog vele andere toepassingen van kunstmatige intelligentie zijn nu beschikbaar voor het grote publiek. Maar wat kan kunstmatige intelligentie betekenen voor het MKB? Het zal niet lang duren voordat kunstmatige intelligentie overal wordt geïntegreerd in de dagelijkse toepassingen van ondernemingen.

Te gast in deze aflevering van The Digital Garden, is Joeri Schnetz, operationeel directeur van ICT-organisatie VTM Groep uit Maasdijk. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het integreren van nieuwe producten en diensten in het portfolio van VTM.

VTM organiseert regelmatig kennissessies, waarbij de deelnemers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie kunnen leren en hoe deze kunnen worden toegepast in hun organisatie. Hierbij komen onderwerpen als machine learning, natuurlijke taalverwerking en computer vision aan bod. Bekijk hier de aankomende kennissessies in mei en juni en schrijf je in!
AI, de afkorting van artificial intelligence, is hot!! Een mooie aanleiding om Joeri het hemd van het lijf te vragen.

 

“𝐉𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐜𝐞. 𝐉𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭, 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐨𝐦𝐚𝐫𝐦𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐥 𝐨𝐦𝐚𝐫𝐦𝐭.”

 

Luister de podcast via onderstaande link!