‘Helder en doelgericht arbeidsrecht’

“Ze is recht door zee en geeft duidelijk advies, ook als het betreffende advies niet direct is wat ik graag wil horen”, aldus Jelmer Hartenberg, directeur van GHS Fluid Power B.V. uit Vlaardingen en Total Hydraulics B.V. uit Heerhugowaard. Acht jaar geleden heeft Janneke van Van Koppen Arbeidsrecht Jelmer voor het eerst bijgestaan tijdens een zaak. En nog steeds hebben GHS Fluid Power en Total Hydraulics een zeer aangename samenwerking met Janneke. Jelmer: ”Inmiddels hebben we al veel zaken met Janneke gedaan en is er een goede band ontstaan op basis van vertrouwen. Mede gezien de gevoeligheid van de te bespreken onderwerpen, is dat vertrouwen steeds verder gegroeid door het verloop van de samenwerking en de positieve ervaringen.”

GHS Fluid Power is specialist in ontwerpen, bouwen en leveren van hydraulische installaties, componenten en aandrijvingen. Total Hydraulics is gericht op een volledig pakket van nieuwbouw, reparaties, onderhoud en service van hydrauliek en aandrijftechniek. Voor beide ondernemingen kan Jelmer bij Van Koppen Arbeidsrecht terecht voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ziekte, het beëindigen van dienstverbanden en arbeidsconflicten.

Janneke: “De branche waarin Jelmer werkzaam is spreekt mij erg aan. Net als bij mij staat ook in deze branche de dienstverlening voorop. Wanneer een klant belt met een probleem komen zij direct in actie om het op te lossen. Total Hydraulics en GHS Fluid Power adviseer ik al vanaf de start van Van Koppen Arbeidsrecht en daar ben ik trots op.”

“Het is fijn dat Janneke oprecht geïnteresseerd is”

Jelmer: “Janneke anticipeert goed, is zeer gedreven en proactief. Ze heeft kennis van de branche en heeft veel overtuigingskracht en inzicht. Janneke doet haar werk met veel overtuiging en zet zich volledig in om tot een goed resultaat te komen. Ze is recht door zee en geeft duidelijk advies, ook als het betreffende advies niet direct is wat ik graag wil horen. Janneke geeft tegengas, indien nodig en dat bevordert de samenwerking op positieve wijze.”

Op de website van Van Koppen Arbeidsrecht (vankoppenarbeidsrecht.nl) wordt uitgebreid beschreven voor welke zaken cliënten bij Janneke terecht kunnen.