Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 bekend

Op donderdag 23 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

– Tendenz Kappers
– Smiemans Projecten
– De Winter Logistics

Uit de vele aanmeldingen, welke tot 30 september jl. ingediend konden worden, is op te maken dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding. De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

Het winnen van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het CV van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen uit naar de winnaar; in de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt  WOS TV de schijnwerper op alle drie de finalisten, vanaf 3 november zijn er verschillende programma’s gewijd aan de MKB WPO én de genomineerden. Alle drie de bedrijven zijn ook vanaf heden te herkennen aan het ‘WPO genomineerd’ logo.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017? Kom naar de MKB Eindejaarsbijeenkomst op 23 november a.s. en aanschouw de spannende uitreiking!