Eindejaarsbijeenkomst uitgesteld naar januari 2022

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet op een persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd om oplopende coronacijfers te bedwingen. Deze maatregelen zullen gelden tot (minimaal) zaterdag 4 december a.s.

Op donderdag 25 november 2021 staat de Eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland gepland. Op die avond wordt ook de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt aan één van de genomineerde bedrijven. Recentelijk heb je via mkbwestland.nl het aanmeldformulier ingevuld om op deze avond aanwezig te zijn.*

Vanwege de nieuwe maatregelen gaat de Eindejaarsbijeenkomst op 25 november helaas niet door. De geplande feestavond is niet langer toegestaan onder de nieuwe set met regels. Verplaatsen naar de middag waarbij de bezoekers vaste zitplekken moeten hebben, is een optie die goed is bekeken. Uiteindelijk is de keuze gemaakt om een nieuwe datum te vinden waarop het beoogde feest doorgang kan vinden. Het doel van de bijeenkomst is ontmoeting, dat is helaas minder goed mogelijk als bezoekers moeten worden geplaceerd. Ook geeft een evenement waarbij gezeten wordt een andere dynamiek, dit vergt een ander (podium)programma.

Het bestuur van MKB Westland heeft in overleg met partner Westport Notarissen, de drie genomineerde bedrijven, Omroep WOS en vele andere samenwerkende partijen besloten de uitreiking van de prijs én het bijbehorende feest te verplaatsen naar woensdag 19 januari 2022.

Ook in het nieuwe jaar zal corona nog niet verdwenen zijn. Voor woensdag 19 januari hoopt het bestuur de huidige plannen (een feestelijke avond van 19:00 tot 22:00 uur) doorgang te kunnen laten vinden. Andere scenario’s zullen worden gemaakt, als de regels het op dat moment noodzakelijk maken.

Bovenstaande houdt ook in dat de uitgave van businessmagazine Streamer opschuift naar 19 januari.

We hopen een juiste keuze te maken en zien er naar uit je te ontmoeten in het nieuwe jaar, in een sfeervolle Oude Kerk in Naaldwijk met het thema ‘a touch of gold’.