De meerwaarde van Salaris Compleet volgens Elements beach

Salaris Compleet is hét salarisbureau voor volledige ontzorging van uw salaris- en personeelsadministratie. Onze naam zegt alles over wat wij doen voor onze klanten: we leveren een totaalpakket als het gaat om salarisverwerking en het organiseren van uw HRM. 

Uiteraard kunnen wij zelf vertellen hoe ons specialisme van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie, maar daarover laten wij graag onze klanten aan het woord. 

Jennifer Grentz, mede-eigenaar van Elements Beach dat gevestigd is bij slag Vlugtenburg in ’s-Gravenzande: “Wij zijn in 2021 klant geworden bij Salaris Compleet. Vanaf het begin ben ik goed geadviseerd over de maandelijkse routine voor de salarisadministratie en kreeg ik veel cao-informatie. De arbeidscontracten worden in de salarisapplicatie Loket eenvoudig aangemaakt nadat een nieuwe medewerker is ingevoerd. Daarna worden de contracten digitaal ondertekend door de werkgever en verzonden aan de werknemers. Na terug ontvangst van het digitaal getekende exemplaar door de werknemer, wordt het document volautomatisch in het HRM-dossier opgeslagen.” 

Vogens Salaris Compleet is de documentgeneratie en het digitaal aanbieden van contracten een belangrijke stap als het gaat om foutlozer en sneller werken. Een online opgeslagen arbeidscontract is 24/7 veilig beschikbaar voor zowel de werkgever als de werknemer. En dat voor precies de bewaartermijn volgens de AVG. 

Een ander voordeel dat Jennifer wil benoemen is de ESS, het Werknemerloket: “Alle medewerkers kunnen inloggen met een mobile app of gewoon met gebruikersnaam en wachtwoord en een extra code via de desktop. De salarisstroken ontvangt de werknemer via het Werknemerloket en ook de jaaropgaaf. Ik heb helemaal geen papieren rompslomp meer.”

Aanvulling van Salaris Compleet: in het Werknemerloket kunnen ook declaraties van onkosten worden aangemaakt en ingediend door de werknemers. En desgewenst kunnen verlofdagen worden aangevraagd via de app. 

“De werkwijze van Salaris Compleet en het hebben van één vast aanspreekpunt met kennis van zaken draagt bij aan de dagelijkse organisatie van Elements Beach. Wij zijn seizoensmatig aan het werk, in het drukke seizoen met zo’n 35 medewerkers moet het absoluut gesmeerd lopen allemaal.” aldus Jennifer.

salariscompleet.nl