Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Rabobank zet partnership MKB Westland voort!

We zijn blij om te kunnen melden dat tijdens Haringpraet Kirsten van Harten van Rabobank Westland haar handtekening heeft gezet onder een nieuw sponsorcontract voor de komende drie jaar als hoofdpartner voor de Snertbijeenkomst. ‘Rabobank Westland wil samen met MKB Westland het ondernemersklimaat in de gemeente Westland versterken’, aldus Kirsten van Harten.

Meer informatie

Persbericht: Winkeliers, horeca en MKB Westland slaan handen ineen

Visiedocument Vitale kernen, inclusief recreatie en toerisme positief omarmd

Honselersdijk - Vandaag hebben Henk Salome (voorzitter MKB Westland) en Marjan Naaktgeboren (Centra Manager) het visiedocument ‘Vitale kernen, inclusief recreatie & toerisme’ aangeboden aan wethouder Karin Zwinkels-de Jong. Hierin zijn belangrijkste aandachtspunten verzameld vanuit de winkelcentra in Westland en vragen de winkeliers, horecaondernemers en MKB Westland gezamenlijk aan de wethouder om een nieuwe toekomstvisie voor de centra te ontwikkelen.

Meer informatie

Terugblik bijeenkomst AVG 3 april 2018

Op dinsdag 3 april 2018 vond in de Westlandse Druif de bijeenkomst over de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ plaats. Een interactieve bijeenkomst waarin veel ruimte was om vragen te stellen over deze wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht gaat.

Meer informatie

Oproep MKB Westland aan politiek: “Meer aandacht voor toekomst Westlandse retail”

Als het aan voorzitter Henk Salome en centra manager Marjan Naaktgeboren ligt, gaat MKB Westland na de komende gemeenteraadsverkiezingen direct aan tafel met de nieuwgekozen gemeenteraadsleden om gezamenlijk een toekomstbestendig retailbeleid uit te werken. “We willen dat er snel duidelijk beleid komt voor de toekomst van de Westlandse centra. Het is nu nog te vaak een kwestie van ‘pappen en nathouden’, terwijl er serieuze gevaren op de loer liggen. We willen voorkomen dat de centra verpauperen en daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Hoe lastig dat soms ook is, maar voorkomen is beter dan genezen!”

Meer informatie

Motie Hoge Nood, Doet u mee?

Dinsdagavond is de motie Hoge Nood goedgekeurd door de gemeenteraad van Westland. Vanuit MKB Westland is de centra manager, Marjan Naaktgeboren, in overleg met BIZ, Horeca Westland, gemeente en diverse partijen die kunnen ondersteunen bij het Hoge Nood vraagstuk.

Meer informatie

Passie voor uw vak delen met jeugd? Doen!

Vindt u het leuk om uw passie te delen met vmbo-leerlingen? En leuk om te laten zien hoe uw werkdag eruit ziet? Vindt u het belangrijk de jeugd kennis te laten maken met uw boeiende branche? Wij bevelen deelname aan Westland On Stage van harte bij u aan!

Meer informatie

Dag van de Ondernemer I 17 november 2017

In het kader van de Dag van de Ondernemer brengt het college van burgemeester en wethouders Gemeente Westland en het bestuur van MKB Westland op vrijdag 17 november een bezoek aan twee MKB-bedrijven: Jens Valk Buitengewoon koken in Honselersdijk (speciaalzaak voor koken, tafelen, cadeaus, verf en behang) en De Carlton Tuincentrum in ‘s-Gravenzande.

Meer informatie

MVO-symposium 'Het personeel van morgen; hoe wérkt het in 2027?'

Al eens nagedacht over uw personeelsbestand in 2027? Kunnen uw huidige medewerkers mee in de ontwikkelingen van uw bedrijf? Komende jaren neemt de automatisering een enorme vlucht, maar wat betekent dit voor uw (toekomstige) medewerkers. Wat wordt van ze verwacht? Hoe blijft u interessant voor aanstormend talent in een arbeidsmarkt die onder druk staat. Gastheer Jeroen Toet neemt u in sneltreinvaart mee in de actuele ontwikkelingen met behulp van diverse experts. Laat u bijpraten en inspireren op dé locatie waar innovatie, studenten en bedrijfsleven elkaar vinden; het World Horti Center!

Meer informatie

Samenwerken aan bereikbaarheid

In het Westland is veel vrachtvervoer en dus nadruk op asfalt. De aandacht voor de omgeving en de leefbaarheid voor de inwoners is er ook. Daarom is er net zoveel aandacht voor openbaar vervoer en de fiets. Niet alle vervoer is vracht en uiteindelijk rijdt de vracht beter door wanneer de personenauto's zoveel mogelijk uit de spits zijn.

Meer informatie

Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 bekend

Op donderdag 23 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

- Tendenz Kappers
- Smiemans Projecten
- De Winter Logistics

Meer informatie

Pagina nummers