Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Centra Manager is aangesteld!

De handtekening is definitief gezet. De van oorsprong ’s-Gravenzandse Marjan Naaktgeboren wordt de centra manager voor MKB Westland, zij is reeds jarenlang werkzaam in Westland.

Meer informatie

De Pitch genomineerd voor Lokale Omroep Award Video

Televisieprogramma De Pitch is genomineerd voor de Lokale Omroep Award in de categorie Video.

Meer informatie

Save-the-date: HaringPraet 29-6-2017

Na een zeer geslaagde eerste editie van de HaringPraet in 2016 organiseert MKB Westland op 29 juni wederom een HaringPraet in Restaurant Unicum Elzenhagen.

Meer informatie

Businesslunch nieuwe leden Meet&Greet

Save the date: 29 maart 2017 12.00-13.30 uur

Locatie Restaurant BIJ5 in Naaldwijk.

Nieuwe leden ontvangen binnenkort een uitnodiging.

Meer informatie

Tweede seizoen van De Pitch wederom geslaagd

In het eerste weekend van maart was alweer de laatste aflevering van seizoen 2 van De Pitch te zien op WOS TV. En met succes: binnen anderhalf uur was de crowdfunding van Léon van der Heijde van brasserie C’est bon chez Léon volledig gefinancierd via het platform van Kapitaal op Maat. Hij wil verhuizen naar een nieuwe locatie in het centrum van Naaldwijk en zocht daarvoor kapitaal.

Naast C’est bon chez Léon was ook het doelbedrag van Smart2Move in een mum van tijd behaald om hun sportschool beter op de kaart te zetten. Ook het plan van Joran Pronk van Keyplan is inmiddels gefinancierd. Hij heeft werkkapitaal nodig om groei mogelijk te maken.

Meer informatie

Stichting WestlandPas opgericht

Donderdag 16 februari heeft Jochem Immerzeel stichting WestlandPas opgericht bij Westland Partners Notarissen & Advocaten. Hiermee is de WestlandPas officieel van start gegaan. De WestlandPas is dé pas van, voor en door Westlanders. Een loyaliteitspas die een positieve impuls geeft aan de lokale economie en zorgt voor participatie en het verbinden van alle Westlanders. Initiatiefnemers zijn Jochem Immerzeel en Mark Lensselink.

Meer informatie

Kandidaten televisieprogramma De Pitch seizoen 2 bekend

Vrijdag 10 februari om 19.00 uur wordt de eerste pitch van het televisieprogramma De Pitch uitgezonden op WOS TV. In dit programma volgen we vier lokale ondernemers in hun zoektocht naar kapitaal. Het doel van De Pitch is het toegankelijk maken van verschillende financieringen en het stimuleren van ondernemerschap. De deelnemende bedrijven zijn: Ensanne, C’est bon Chez Léon, Keyplan en Smart2Move.

Meer informatie

Actieprogramma Veilig Ondernemen 2017-2018

Het Actieprogramma Veilig Ondernemen 2017-2018 is verschenen. Het is een initiatief van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) en bevat initiatieven tegen onder meer fraude, heling en cybercrime.

Meer informatie

De Pitch vanaf 27 januari op WOS TV

Vrijdag 27 januari start het tweede seizoen van het televisieprogramma De Pitch op WOS TV. In dit programma zijn ondernemers uit de regio te zien die op zoek zijn naar kapitaal voor het verwezenlijken van hun droom. Het doel van de Pitch is het toegankelijk maken van verschillende financieringen en het stimuleren van ondernemerschap.

Meer informatie

MKB Westland wenst u een succesvol 2017!

MKB Westland heeft niet stilgezeten. Met het vernieuwde bestuur hebben wij het afgelopen jaar allerlei nieuwe activiteiten in gang gezet. Wij gaan voor groei in het aantal leden en voor de verbinding tussen de leden.

Meer informatie

Pagina nummers