Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Motie Hoge Nood, Doet u mee?

Dinsdagavond is de motie Hoge Nood goedgekeurd door de gemeenteraad van Westland. Vanuit MKB Westland is de centra manager, Marjan Naaktgeboren, in overleg met BIZ, Horeca Westland, gemeente en diverse partijen die kunnen ondersteunen bij het Hoge Nood vraagstuk.

Meer informatie

Passie voor uw vak delen met jeugd? Doen!

Vindt u het leuk om uw passie te delen met vmbo-leerlingen? En leuk om te laten zien hoe uw werkdag eruit ziet? Vindt u het belangrijk de jeugd kennis te laten maken met uw boeiende branche? Wij bevelen deelname aan Westland On Stage van harte bij u aan!

Meer informatie

Dag van de Ondernemer I 17 november 2017

In het kader van de Dag van de Ondernemer brengt het college van burgemeester en wethouders Gemeente Westland en het bestuur van MKB Westland op vrijdag 17 november een bezoek aan twee MKB-bedrijven: Jens Valk Buitengewoon koken in Honselersdijk (speciaalzaak voor koken, tafelen, cadeaus, verf en behang) en De Carlton Tuincentrum in ‘s-Gravenzande.

Meer informatie

MVO-symposium 'Het personeel van morgen; hoe wérkt het in 2027?'

Al eens nagedacht over uw personeelsbestand in 2027? Kunnen uw huidige medewerkers mee in de ontwikkelingen van uw bedrijf? Komende jaren neemt de automatisering een enorme vlucht, maar wat betekent dit voor uw (toekomstige) medewerkers. Wat wordt van ze verwacht? Hoe blijft u interessant voor aanstormend talent in een arbeidsmarkt die onder druk staat. Gastheer Jeroen Toet neemt u in sneltreinvaart mee in de actuele ontwikkelingen met behulp van diverse experts. Laat u bijpraten en inspireren op dé locatie waar innovatie, studenten en bedrijfsleven elkaar vinden; het World Horti Center!

Meer informatie

Samenwerken aan bereikbaarheid

In het Westland is veel vrachtvervoer en dus nadruk op asfalt. De aandacht voor de omgeving en de leefbaarheid voor de inwoners is er ook. Daarom is er net zoveel aandacht voor openbaar vervoer en de fiets. Niet alle vervoer is vracht en uiteindelijk rijdt de vracht beter door wanneer de personenauto's zoveel mogelijk uit de spits zijn.

Meer informatie

Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 bekend

Op donderdag 23 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

- Tendenz Kappers
- Smiemans Projecten
- De Winter Logistics

Meer informatie

Uitnodiging Bereikbaar Haaglanden: Samen werken aan bereikbaarheid - 12 oktober '17

Samen is het thema van het werkgeversontbijt Samen werken aan bereikbaarheid vanuit je rol als werkgever en overheid, samen de schouders eronder zetten op lokaal niveau, op werkgeversniveau of samen met robots.

Meer informatie

Centra Manager is aangesteld!

De handtekening is definitief gezet. De van oorsprong ’s-Gravenzandse Marjan Naaktgeboren wordt de centra manager voor MKB Westland, zij is reeds jarenlang werkzaam in Westland.

Meer informatie

De Pitch genomineerd voor Lokale Omroep Award Video

Televisieprogramma De Pitch is genomineerd voor de Lokale Omroep Award in de categorie Video.

Meer informatie

Save-the-date: HaringPraet 29-6-2017

Na een zeer geslaagde eerste editie van de HaringPraet in 2016 organiseert MKB Westland op 29 juni wederom een HaringPraet in Restaurant Unicum Elzenhagen.

Meer informatie

Pagina nummers