Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Persbericht: Collegeleden van MKB Westland bezoeken Wateringse ondernemers

De derde vrijdag van november is door MKB Nederland uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In het kader van deze dag hebben de Gemeente Westland en belangenorganisatie MKB Westland een bezoek gebracht aan meerdere ondernemers in het centrum van Wateringen. Een delegatie van de gemeente, bestaande uit burgemeester en vier wethouders, heeft samen met bestuursleden en managers van MKB Westland de Scrumpy Pub en Vers 5 bezocht.   

Meer informatie

Persbericht: “Aanbestedingsbeleid Westland kan beter”

Ruim twee jaar na het instellen van nieuw aanbestedingsbeleid is Gemeente Westland begonnen aan een evaluatie die tot beleidsaanpassingen moet leiden. Een onlangs gehouden rondetafelconferentie was een eerste aftrap voor dit proces. MKB Westland was hierbij vertegenwoordigd namens het Westlandse bedrijfsleven.

Meer informatie

Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 bekend

Op donderdag 22 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

-          Van Daalen Optiek
-          WorldStream
-          WPS

Meer informatie

MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2008-2017

Sinds 2008 organiseren wij in samenwerking met Westland Partners de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. De winnaars van de afgelopen 10 jaar hebben wij hier op een rijtje gezet.

Meer informatie

Waarom komt de consument van de toekomst naar de winkel?

ABN AMRO heeft recentelijk een onderzoek uitgevoerd naar de consument van de toekomst. Hieruit komt een aantal belangrijke punten naar voren waarom consumenten graag een fysieke winkel bezoeken. 

Meer informatie

Voortgang 'Vitale kernen inclusief recreatie en toerisme'

Vandaag hebben wij het College van B&W en de Gemeenteraad van Gemeente Westland middels een brief geattendeerd op de uitblijvende voortgang met betrekking tot ons eerder ingediende visiedocument ‘Vitale kernen inclusief recreatie en toerisme’.

Meer informatie

Inschrijving MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 geopend!

Welke Westlandse ondernemer nomineert u?

U kunt het zich vast nog wel herinneren. Vorig jaar won Tendenz Kappers de felbegeerde MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Die vraag mag u beantwoorden. U kunt t/m 30 september a.s. een Westlands bedrijf nomineren.

Meer informatie

Rabobank zet partnership MKB Westland voort!

We zijn blij om te kunnen melden dat tijdens Haringpraet Kirsten van Harten van Rabobank Westland haar handtekening heeft gezet onder een nieuw sponsorcontract voor de komende drie jaar als hoofdpartner voor de Snertbijeenkomst. ‘Rabobank Westland wil samen met MKB Westland het ondernemersklimaat in de gemeente Westland versterken’, aldus Kirsten van Harten.

Meer informatie

Persbericht: Winkeliers, horeca en MKB Westland slaan handen ineen

Visiedocument Vitale kernen, inclusief recreatie en toerisme positief omarmd

Honselersdijk - Vandaag hebben Henk Salome (voorzitter MKB Westland) en Marjan Naaktgeboren (Centra Manager) het visiedocument ‘Vitale kernen, inclusief recreatie & toerisme’ aangeboden aan wethouder Karin Zwinkels-de Jong. Hierin zijn belangrijkste aandachtspunten verzameld vanuit de winkelcentra in Westland en vragen de winkeliers, horecaondernemers en MKB Westland gezamenlijk aan de wethouder om een nieuwe toekomstvisie voor de centra te ontwikkelen.

Meer informatie

Terugblik bijeenkomst AVG 3 april 2018

Op dinsdag 3 april 2018 vond in de Westlandse Druif de bijeenkomst over de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ plaats. Een interactieve bijeenkomst waarin veel ruimte was om vragen te stellen over deze wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht gaat.

Meer informatie

Pagina nummers