NIEUWE LEDEN: Stef en Bob van Veen

‘Uw partners op het gebied van videografie en fotografie’

West Country Media is een flexibele onderneming die videografie, fotografie en social media verzorgt. 

De naam zegt het al: West Country Media heeft haar wortels in Westland en dat is terug te zien in alles dat het bedrijf doet. Bob van Veen vertelt: “Onze kwaliteiten liggen in de zorgvuldigheid en de passie waarmee wij elke klus behandelen, hoe groot of klein die ook is. We zoeken altijd naar een passende oplossing, óók als het op hele korte termijn is.”

West Country Media verzorgt complete videoproducties en fotografie voor een breed scala aan opdrachtgevers. “Ons aanbod is heel erg breed, van complete bedrijfsfilms en vacaturevideo’s tot sfeerimpressies en aftermovies, zowel fotografie als videografie. Inmiddels reiken de producties verder dan het Westland en zijn we (inter)nationaal actief voor een breed scala aan opdrachtgevers.”

“Zowel nationaal als internationaal zijn we op locatie bij grote sportevenementen voor partijen als ESPN, Ziggo Sport, Jumbo-Visma en Eurosport, allemaal in opdracht van de grootste Nederlandse sportproducent Southfields. De ervaringen en kennis die we opdoen bij al deze evenementen, kunnen we perfect toepassen op alle producties in en rond het Westland.”

West Country Media werkt met een professioneel team op dagelijkse basis aan diverse producties. “We doen dit met heel veel plezier en we kijken ernaar uit om ons netwerk binnen MKB Westland verder uit te breiden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website www.westcountrymedia.nl of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking, wij kijken ernaar uit!”