NIEUWE LEDEN: Koos van der Hoeven

Alles voor een complete belevenis’

Trefzeker Verhuur en Evenementen organiseert en faciliteert diverse evenementen met professionele dienstverlening.

Van een tuinfeest voor 50 personen tot een compleet symposium met 1000 bezoekers; Trefzeker verhuur & evenementen kan erin voorzien. Eigenaar Koos van der Hoeven: “We kunnen het allemaal aan, want elk evenement verdient een professionele aanpak. Wij bieden onze opdrachtgevers de beste service en hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is om van elk evenement een succes te maken.”

Trefzeker is ruim dertig jaar geleden opgestart door Koos van der Hoeven. Inmiddels heeft het bedrijf veel ervaring als het gaat om evenementenorganisatie. “We zijn gestart met de verhuur van een paar klapstoelen en nu verzorgen we complete evenementen. Heeft u thuis of met uw bedrijf iets te vieren? 

Met onze flexibiliteit en een team van creatieve mensen, maken we van iedere tuin, kantoor of bedrijfsruimte een prachtige feestlocatie.”

Koos gaat verder: “We werken met een hecht team van zowel jonge als oudere medewerkers. Onze oudste medewerker,
Jan van der Hoeven, is 85 jaar oud en draagt nog elke dag zijn steentje bij, of het nu is op de vrachtwagen of achter de bar. Jan is er altijd!”

MKB-leden kunnen bij Trefzeker terecht voor elk type evenement, bijvoorbeeld bruiloften, bouwborrels, diners en uitvaarten. “Doordat het MKB een brede verscheidenheid aan bedrijven uit verschillende branches omvat, kunnen we veel waarde aan elkaar toevoegen. Door samen te sparren en te ondernemen, blijven we van elkaar leren.”

trefzeker.nl